Jump to content

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Universal Roleplay

Universal Roleplay

Universal Roleplay

Sign in to follow this  
ludushica

Regulamentul intern al serverului Universal Roleplay

Recommended Posts

1. MetaGaming (MG)

Quote

Reprezinta utilizarea informatiilor Out-Of-Character(OOC) in scopuri In-Character(IC). 

*Citirea si folosirea directa a nametag-ului unui jucator fara a avea vreo prezentare IC corespunatoare.
*Obtinerea de informatii din surse externe(forum) pentru a genera cunostinte IC. (Observi ca X, cu care nu te intelegi, are o afacere undeva, desi nu ai astfel de informatii IC, te duci impreuna cu prietenii tai sa o distrugeti.)

Folosirea surselor externe, cum ar fi Skype, Discord, Teamspeak, Facebook, etc, pentru a transmite informatii IC este strict interzisa. In aceasta categorie intra si folosirea programelor ce-ti permit comunicarea verbala cu alte persoane. Este interzisa folosirea acestor metode pentru a comunica In-Character cu celelalte caractere. Chat-ul In-Character se realizeaza strict IN-GAME(in joc). Singura exceptie de la regula o au factiunile departamentale, cum ar fi LSPD si LSFD. 

2. PowerGaming (PG)

Quote

Acest termen poate fi definit in mai multe feluri:

  • Realizarea unei actiuini supraomenesti.

          * Baghdasar Kirkor il loveste pe Ryan Dorobek cu pumnul in barbie si il trimite in spatiu.

  • Fortarea unui jucator de a lua parte la actiunea roleplay solicitata de tine, fara a-i oferi drepturi egale de raspuns. In aceasta categorie este inclusa si situatia in care se folosesc mai multe actiuni asupra unei singure persoane intr-o singura comanda /me.

          * Baghdasar Kirkor il apuca pe Ryan Dorobek de mana, il trage catre masina si il arunca in aceasta.

  • A realiza actiuni care nu au avut loc cu scopul obtinerii unui avantaj.

          * Baghdasar Kirkor trage pentru prima oara cu arma.  // Kirkor apasa pe tragaci si nimereste tinta de fiecare data in cap.

 

 

3. DeathMatch (DM)

Quote

Reprezinta: 

  • Atacarea sau omorarea unui jucator fara niciun motiv intemeiat.

        * Daca un jucator ti se adreseaza cu "Ba" sau alte apelative de acest fel, nu inseamna ca ai un motiv pentru a-l ataca.

        *Daca un jucator nu vrea sa-ti ofere bani, doar pentru ca tu i-ai cerut, iar acesta iti raspunde cu "Pleaca de aici" nu inseamna ca ai un motiv intemeiat pentru a-l ataca.

  • Atacarea sau omorarea unui jucator fara roleplay.

        * Modul simplu de a ataca cu posibilitatile oferite de joc, atacul cu pumnii sau cu alte obiecte, fara a fi insotit de roleplay nu este permisa. Intotdeauna o actiune trebuie sa fie prezentata tuturor si prin comanda /me.

4. Revenge-Kill (RK)

Quote

Reprezinta uciderea sau tentativa de a ucide o persoana care te-a ucis intr-un timp relativ scurt, indiferent daca aceasta actiune este facuta intr-o maniera roleplay. Odata ce caracterul tau a fost omorat, se presupune ca acesta si-a pierdut memoria, iar amintirea legata de actiunea sau persoana respectiva nu mai exista.

 **La aceasta regula se adauga si intorcerea in zona unde ai fost omorat in mai putin de 30 de minute de la actiune. Indiferent daca te duci pentru a-ti recupera masina, acest lucru este interzis in primele 30 de minute de la actiune.

5. Mixing

Quote

Reprezinta folosirea necorespunzatoare a chaturilor sau raspunsul pe un chat diferit de cel pe care s-a initiat intrebarea/afirmatia.

**Cand folosesti chatul OOC(/b) pentru a afla raspunsuri de care ai nevoie IC.

**Cand esti intrebat un lucru pe chatul OOC(/b) si tu raspunzi pe chatul IC.

*Daca esti intrebat un lucru IC, vei raspunde IC, iar daca esti intrebat un lucru OOC, vei raspunde pe chatul OOC.

**Sunt interzise conversatiile OOC pe chaturile IC, chiar daca se folosesc parantezele corespunzatoare "(( ))". Acest lucru se aplica atunci cand chatul OOC este dezactivat.

6. NON-Roleplay FEAR(NON-RP FEAR)

Quote

Reprezinta incapacitatea de a simula frica in actiunile pe care le intampinati in joc. Indiferent de situatia in care va aflati, frica, trebuie intotdeauna sa apara in roleplay.

**Cand cineva are arma indreptata spre tine, frica, te va opri din a incerca sa o scoti pe a ta.

**Cand esti inconjurat de mai multe persoane, frica, te va opri din a te certa cu indivizii.

*Aceasta regula se aplica de fiecare data cand in actiunea in care va aflati, nu luati in considerare sentimentele omenesti pe care le-ati intampina voi intr-o situatie similara. Desi este doar un joc, caracterele din joc trebuie sa fie diversificate, iar daca caracterul vostru nu este antrenat pentru diversele situatii provocatoare de frica/panica, ar trebui sa faceti roleplay-ul corespunzator intr-o situatie de genul. 

7. BUNNY HOP(B-HOP)

Quote

Reprezinta folosirea excesiva a butonului setat pentru a sari, in scopul de a ajunge mai repede la locatia prestabilita.

8. CAR SURF

Quote

Este momentul in care te urci pe orice tip de vehicul si ramai pe aceasta in timp ce ea se afla in deplasare. Indiferent de circumstante acest lucru este interzis.

9. CAR RAM

Quote

Reprezinta folosirea unui vehicul pentru a lovi si trimite la pamant un alt jucator, urmat de actiunea de stationare peste persoana respectiva cu scopul de a o omora sau de a-i scadea viata.

**Reprezinta totodata folosirea masinii pentru a crea pagube sau a ataca alti jucatori, fara un motiv bine stabilit sau fara sa se specifice in roleplay dorinta de a face acest lucru. 

10. Ninja JACK

Quote

Reprezinta furtul unui vehicul de la alt jucator cand acesta se afla in ea, prin simpla apasare a tastei ENTER sau F, fara intretinerea unei actiuni roleplay necesare unei astfel de actiuni. 

11. Limbaj vulgar OOC

Quote

Se interzice folosirea unui limbaj necizelat pe chat-urile OOC(/b, /pm, etc). In aceasta categorie intra insultele cat si injuriile aduse altui jucator. 

**Incercati sa pastrati intotdeauna un limbaj civilizat in perimetrul jocului, indiferent de ce anume ti-a facut persoana respectiva. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...